Adidasi de firma barbati 2023 ✅Reduceri la Originali

Adidași de firma pentru bărbați – confortabili și la modă

Termenul de adidași de firma fost folosit pentru prima dată în America și descrie încălțămintea sport de la branduri de renume

Adidașii pentru bărbați sunt deosebit de populari și în 2023. Nicio surpriză până aici, nu?

Nu numai că sunt extrem de confortabili, dar și câștigă detașat în ceea ce privește moda datorită numeroaselor modele de pe piață.

Adidasi Nike Waffle Debut

Și din moment ce Mick Jagger s-a căsătorit în teneși Converse, sau James Dean a declarat adidasii de firmă pantofii săi preferați, atunci ia și tu o pereche la reducere ca să faci parte din istorie.

Adidasi New Balance portocalii
Adidas X Wood Forum Low
Reebok Cl Legacy Az 
JORDAN 7 RETRO

Acești adidași de firma pentru barbati funcționează în principal ca pantofi casual. Ei transmit un sentiment de confort atunci când sunt purtați toată ziua.

Ești deja unul dintre „fanii adidașilor de firmă pentru bărbați”? Sau ai vrea să devii unul în 2023? Vei fi cucerit de orice alegere, având în vedere că sunt atât de comozi în picioare!

Tenisi Nike de firma
Adidasi noi 2023
Pantofi sport barbati
Adidasi New Balance
Adidasi Nike
Adidasi Emporio Armani

Te-au cucerit aceste modele? ✅Cumpără fără nicio grijă adidași de firmă de aici, deoarece sunt originali și pot fi returnați dacă nu se potrivesc.

Tenisi Tommy Hilfiger
Adidasi Calvin Klein
Adidasi de firma cu reducere
New Balance colorati
Tenisi albi barbati
Adidasi Asics la promotie

Ce trebuie să iei în considerare când îți cumperi adidași de firmă în 2023?

Talpa adidașilor de firma bărbați este suficient de atrăgătoare, deoarece este construită pe un „principiu sandwich” cu diferite straturi individuale de cauciuc.

Acest lucru creează o amortizare bună la acești adidași de firmă în 2023, ceea ce face ca mersul pe jos să fie o experiență deosebit de plăcută.

Branțul absoarbe, de asemenea, transpirația și asigură un climat mai bun pentru picioare. Talpa exterioară a adidașilor de firma pentru bărbați se dovedește a fi tipică pentru caracterul sportiv al acestora, astfel că este rezistentă la abraziune și e totuși foarte ușoară.

Reduceri mari la adidasi pentru barbati 2023

În principiu, există patru variante de adidași de firma pentru barbati: tenisi, bascheți înalți si adidași casual.

După cum sugerează și numele, adidașii de firmă sunt potriviți și pregătiți pentru skateboarding sau orice alt sport.

Tălpile lor se dovedesc a fi foarte flexibile și favorizează aderența la sporturi extreme.

Căptușeala în zona gleznei și pe limba adidașilor de firmă permite, de asemenea, o stabilitate ridicată atunci când faci sport.

Adidași ieftini de firmă pentru orice buzunar

Puma oferă adidași de bărbați ieftini, cu material superior din piele naturală.

Căptușeala și branțul sunt adesea realizate din material textil.

Marca Puma ca logo este prezentă și de pe partea laterală a pantofului și deci nu poate fi trecută cu vederea.

Drept urmare, cumpărătorul acestor pantofi se identifică cu marca.

Nike impresionează cu adidasi de firma pentru barbati dinamici care promit un confort special la mers.

Majoritatea modelelor de sneakers Nike 2023 au șireturi decorate în culori.

La fel ca în cazul Puma, logo-ul Nike din partea superioară atrage atenția asupra acestor adidași de firmă aflați la reducere.

Totuși, Adidas e un alt brand care are un număr mare de sneakers la reducere în 2023. Alegerea culorilor este o provocare, iar dacă vrei niște teniși mai subtili optează pentru culorile clasice.

Predomină tonurile de albastru și gri, precum și versiunile în alb și negru în colecția cu adidasi de firma 2023.

Multe modele prezintă o talpă plană, în timp ce altele au un fel de talpă cu platformă, cu o ușoară arcuire spre spate.

Acești adidași de firmă sunt deosebit de stabili în zona călcâiului, deci îți oferă o fixare sigură.

La fel ca toate articolele Adidas Originals, cele trei dungi ale mărcii nu au cum să lipsească în 2023.

Mărci de top cu modele noi de adidasi barbati

Pe lângă producătorii de articole sportive, mărci precum Vans, Converse, New Balance ori Skechers au decis, de asemenea, să vândă adidasi de firma ieftini pentru barbati.

În gama sa, Vans se concentrează pe adidași cu tălpi plate, din plastic sau cauciuc. Există ocazional versiuni în roșu, dar de regulă adidașii Vans sunt disponibili în nuanțe populare, care pot fi ușor combinate cu o mare varietate de haine de firma.

Vans folosește piele și materiale textile în producția sa, lucru care acordă calitate și durabilitate acestor adidași de firmă pentru bărbați.

Spre deosebire de mărcile sportive menționate deja, teneșii Vans originali au logo-ul prezent pe spatele marginii tălpii.

O dungă albă, curbată, pe partea laterală identifică, de asemenea, marca Vans.

Modelele Converse amintesc de originile adidașilor de firma pe vremea când aceștia erau doar simpli pantofi din pânză.

În plus față de talpa din plastic, materialele textile sunt puse în prim plan în partea superioară.

Logo-ul Converse la adidasii originali poate fi găsit pe limba încăltărilor și deseori pe călcâi.

Spre deosebire de alte companii care se ocupă cu vânzarea de încălțăminte de firma, Esprit integrează și fermoarele laterale în designul modelelor lansate în 2023.

Fermoarele existente au deseori funcție decorativă, mai ales în pantofilor eleganți.

Adidașii pentru bărbați din piele naturală pot fi, de asemenea, văzuți ca facând parte mereu din colecțiile Esprit.

Ei sunt desenați în roșu, albastru sau negru, astfel captează orice privire si nu au nevoie neapărat de o siglă imensă.

Adidasii de firma Esprit vorbesc așadar de la sine.

Puteți recunoaște și adidașii New Balance din depărtare datorită generoasei litere N de pe partea exterioară a pantofului.

O privire mai atentă relevă prelucrarea atentă a imitației de piele și utilizarea textilelor. În cele mai multe modele de adidasi de firma din 2023, tălpile din plastic sunt ondulate și, prin urmare, nu alunecă ca să îți creeze probleme.

În ceea ce privește culoarea, noul echilibru este tema principală în materie de nuanțe la acești adidasi de firmă pentru bărbați.

  • Skechers diferă de alte mărci, în special prin talpa interioară, care se remarcă printr-un material deosebit de confortabil.

Ce producători sunt buni când vrei adidasi de firma pentru barbati?

Companii precum G-Star, Daniel Hechter și Jack și Jones au recunoscut tendința oamenilor de a deține adidași de firmă și s-au specializat în încăltăminte pentru bărbați.

G-Star se bazează tot mai mult pe bascheți în culori clasice, în timp ce Daniel Hechter folosește în principal tonuri de maro strălucitor atunci când vorbim de adidașii săi din piele.

În aceeași ordine de idei, adidașii pentru bărbați Jack&Jones, confecționați din materiale textile în 2023, amintesc de papucii noștri confortabili și impresionează prin ușurința și aspectul lor modern.

Ce perechi de adidași sunt la modă în 2023?

Bazați pe stilul pantofilor clasici, adidasii de firma pentru bărbați au fost inițial realizați ca simplă încălțăminte casual pentru persoane de toate vârstele.

Diferite materiale superioare dau însă asigurări că adidașii originali sunt acum potriviți în orice sezon. Totuși, tenișii de firmă, realizați numai din pânză sunt ideali numai în zilele calde.

Țesătura unor teniși de firmă este respirabilă și ușoară, astfel încât picioarele rămân în confort pe tot parcursul zilei.

În sezonul rece, pe de altă parte, adidașii de firmă pentru bărbați cu materiale superioare ferme, precum pielea naturală, sunt ideali.

Orice adidas de firma este produs pentru a menține picioarele calde uneori chiar în condiții meteo nefavorabile. Rezistența la intemperii a pantofilor sport poate varia și e dată și de calitatea lor, lucru în directă concordanță cu prețul de achiziție.

Talpa înaltă, designul la modă, culorile clasice ce se potrivesc cu multe stiluri vestimentare, precum și nivelul ridicat de confort conving pe oricine să poarte adidasi de firma 2023.

Prin urmare, profită de reducerile de preț pentru produsele de firmă de la Puma, Nike, Adidas, Vans, Converse, New Balance, Skechers, Esprit, G-Star, sau Jack & Jones ca să dovedești că ai o ținută actuală!

Remarcă-te prin aspectul sportiv și alege adidasi de firma barbati 2023. Te așteaptă modele noi de la brandurile de top menționate mai sus!

SummerDays
Logo