Blugi Dsquared2 barbati originali in Romania. Au si reduceri

Calitatea unor articole de lux e coplesitoare. Dupa ce vei imbraca acesti blugi Dsquared2 barbati originali cu siguranta te vei simti confortabil si vei dori si alte articole de la acelasi brand.

O pereche de blugi Dsquared2 barbati este intr-adevar mai scumpa decat media, insa merita din plin sa ii ai in garderoba.

Vorbim de articole vestimentare premium care permit barbatilor eleganti sa iasa in evidenta.

In aceasta perioada sunt reduceri la colectia cu blugi Dsquared2 originali si in Romania.

Comanda una dintre urmatoarele perechi de jeans barbati de la un magazin autorizat.

Pret blugi Dsquared2
Blugi Dsquared2 2023
Jeans barbati Dsquared2
Blugi de club
Outlet Dsquared2 Romania
Blugi originali Dsquared2
Blugi rupti 2023
Blugi de lux
Reduceri Dsquared2 Romania

E in regula sa iti doresti uneori imbracaminte de cea mai buna calitate. De aceea iti recomand o pereche de blugi originali Dsquared2. Acestia sunt realizati din materiale premium, iar acum au reduceri tentante.

Profita de promotii ca sa iti iei blugi Dsquared2 originali dintr-un magazin autorizat in Romania.

In acest moment am gasit preturi ca intr-un adevarat outlet. Blugi Dsquared2 barbati cu o reducere de pana la 50%.

Poti fi sigur de autenticitatea hainelor prezentate de noi.


Dsquared2 – îmbrăcămintea pentru bărbați este întotdeauna elegantă.

Este dificil să se determine originea exactă a mărcii Dsquared2, fondată de doi frați gemeni, care s-au născut în Canada, au locuit în Londra și și-au perfecționat măiestria designerilor în Italia.

Poate că acest amestec s-a dovedit a fi o rețetă pentru succes, ceea ce cu siguranță nu poate fi negat.

Nu există nici o îndoială că îmbrăcămintea pentru bărbați Dsquared2 este produsul emblematic al mărcii care a reușit să creeze un stil extravagant care combină șarmul italian cu o atmosferă rock și inspirații glam-rock. Set imposibil? Nu și la Dsquared2.

Deși, asemănător cu marca Diesel, modelele de îmbrăcăminte pentru bărbați Dsquared2 se bazează în principal pe croieli clasice, fiecare produs este finisat în așa fel încât să se potrivească unui stil emblematic.

Pantalonii Dsquared pentru bărbați sunt blugi aparent clasici, dar abraziunile puternice sau efectele speciale asupra denimului fac ca aceste modele să capete un caracter unic.

Pantalonii bărbați Dsquared sunt cele mai noi tendințe și inspiră o mulțime de vedete. Gemenii părinților italieni și născuți la Toronto în 1964, Dean și Dan Caten au crescut în Willowdale, Ontario.

La New York, au studiat la Parson’s School of Design în 1983 și, după ce și-au finalizat cu succes studiile, s-au mutat în Italia în 1991.

Descoperirea etichetei a venit atunci când duoul de designeri a fost autorizat să proiecteze costumele de scenă pentru turneul Madonna din 2002.

Din 2004 există și o colecție pentru femei, precum și încălțăminte și accesorii, iar din 2014 a existat și o colecție pentru copii.

Datorită desenelor lor experimentale și deseori foarte îndrăznețe, designerii creează și ținute de scenă pentru artiști precum Britney Spears.

Semnătura duo-ului este un amestec de vis american, combinat cu rădăcinile lor italiene și meseria de croitorie italiană, precum și multă dragoste pentru detalii extraordinare.

Tricourile mulate combinate cu blazere croite și pantaloni decupați sunt specifici mărcii. Casual, dar totuși de înaltă calitate – aceasta este revendicarea etichetei Dsquared2.

Colecția limitată „ICON” impresionează prin broderie contrastantă cu logo-uri și imprimeuri în culori îndrăznețe.

Dsquared2 vine cu haine în motive elegante și de bună calitate. Marca este cunoscută mai ales pentru amestecul său de sloganuri jucăușe și îndrăznețe și denimul lor.

SummerDays
Logo