Caciula ruseasca imblanita cu urechi. Ushanka sovietica

Cunoscute în întreaga lume pentru caldura pe care o ofera, caciulile rusesti cu urechi oferă combinația perfectă de stil și protecție împotriva frigului.

Ceea ce face cu adevărat speciale aceste caciuli rusesti este adaptabilitatea urechilor imblanite ce pot fi legate sub bărbie, deasupra capului sau în jurul partii din spatele caciulii.

De asemenea, o caciula ruseasca ieftina si imblanita confera un stil aparte.

Cu numeroase tipuri diferite de blană ecologica, aceste caciuli sovietice sunt disponibile într-o serie de combinații diferite de culori.

Cu interior din blana eco, imitatie piele de căprioară sau piele de miel, produsele din colectia noastra iti ofera un look premium.

Când se aseaza iarna nimic nu depășește o caciula rusesca de blană eco.

Caciula cu urechi
Cea mai buna caciula Decathlon
Caciula piloti
Caciula sovietica

Cu clapele legate în partea de sus, acest design de caciula emană un stil clasic rusesc.

Caciula alba imblanita
Caciula ruseasca ushanka
Caciula imblanita barbati
Caciula ieftina cu urechi

Lăsați clapele jos sau puneți-le legate în spate pentru un aspect la modă și casual.

Aruncați o privire la lista noastră cu caciuli rusesti imblanite pentru barbati pentru a descoperi ce combinație de culori va fi cea mai bună pentru aspectul dvs. in aceasta iarnă.

Spuneți „Da” unei noi caciuli sovietice cu stema in această iarnă și veti uita de vant si ploaie cu aceste produse care va vor proteja împotriva frigului.

Nu există niciun motiv pentru care sa nu adopti caciula imblanita ushanka, cunoscuta și sub numele de fes pentru soldati, deoarece e cel mai elegant mod de a trece peste gerul iernii.

Ushanka este o caciula de blană cu urechi care are niste clape reglabile sub bărbie

Cumpara de acum o caciula imblanita cu urechi pentru urmatoarea tabăra de iarnă pentru a pastra frigul la distanta.

Caciula ruseasca denumire si origine 🤔

Ushanka se traduce in romaneste prin caciula cu urechi.

Deși caciulile imblanite cu urechi sunt specific rusesti, ele sunt purtate acum in intreaga lume ca un element de moda.

Purtarea caciulilor de blană a fost observate de fapt pentru prima oara în China, Coreea de Nord, Europa de Est și fosta Uniune Sovietică. Este posibil ca rușii să fi adoptat acest design de la mongoli în timpul invaziei mongole.

Caciulile reale ale armatei rusești sunt adesea fabricate din blană de iepure și blană de mosc, dar si din alte blănuri de animale, cum ar fi blana de castor si nu sunt deloc neobișnuite in Rusia exemplele deosebit de fine din blană de nurcă, blană de raton sau piele de oaie de înaltă calitate.

Cererea globală pentru caciula ruseasca imblanita cu urechi a determinat unele case de moda internationale sa lanseze colectii cu modele inspirate din tinuta armatei sovietice.

SummerDays
Logo