Cizme tip UGG ieftine la 50 lei? ❤️ Imblanite scurte & lungi

Acum găsești aici cizme tip UGG ieftine chiar sub 50 lei. Lichidări de stoc.

Cu super reduceri, e clar că oricine își permite o pereche de ghete UGG lungi sau scurte, imblanite sau impermeabile, în funcție de stilul personal.

Celebrele cizme tip UGG sau UGG-uri se numără printre cele mai renumite ghete de iarnă pentru uz zilnic, la serviciu sau chiar la școală. Aceste cizme ieftine confortabile sunt originare din Australia.

Cizme tip UGG cu pietre
Ghete tip UGG imblanite

Acolo a fost creat pentru prima dată termenul „UGG”, care a devenit între timp obișnuit in industria de incaltaminte și care reprezintă acum acest tip special de cizme imblanite în întreaga lume.

Dar acest termen este de asemenea comun în Noua Zeelandă. Din această cauză, originea UGG-urilor este uneori considerată controversată, deoarece atât Australia, cât și Noua Zeelandă pretind că sunt adevărata casă de modă a acestui tip încălțăminte.

În schimb, succesul la nivel mondial al acestor incaltari este de necontestat. De aceea, între timp au apărut mai multe variante de cizme tip UGG ieftine.

Ghetele UGG imblanite reale sunt de fapt niște încălțări comode din piele de miel sau de oaie și, prin urmare, sunt una dintre puținele cizme de blană realizate așa cum trebuie.

Designul original cu talpă plană și căptușeală moale contribuie în mod semnificativ la confort.

Avantajele funcționale ale acestor cizme tip UGG ieftine din blană sunt convingătoare, deoarece sunt la fel de confortabile ca papucii și îți mențin picioarele deosebit de calde în zilele reci de iarnă.

Cizmele cu sclipici erau populare în Australia rurală încă din anii 1920. Cu toate acestea, nu se știe exact când a început fabricarea lor sub forma cunoscută azi.

Cu toate acestea, se știe că ghetele UGG originale au fost produse începând din 1933.

Acum găsim pe piață diverse cizme tip UGG foarte ieftine, care imită practic designul celor autentice.

Sunt disponibile câteva variante lungi sau scurte și în magazinele online din Romania, cu extra reduceri:

Cizme tip UGG albastre
Cizme tip UGG cu paiete
Cizme tip UGG scurte
Cizme tip UGG roz
Ghete tip UGG piele intoarsa
Cizme tip UGG cu fundita
Cizme tip UGG dama
Ghete tip UGG argintii
Cizme tip UGG albe
Ghete tip UGG ieftine si lungi
Cizme tip UGG cu sclipici
Cizme tip UGG inalte
Cizme tip UGG cu blana

Fabrica de pielărie Mortels a fabricat pentru prima oara astfel de cizme cu blana, încă din anii 1950.

În ceea ce privește numele lor, trebuie să știți că termeni generici precum cizme UGG sau chiar ghete Ug au fost folosiți pentru acestea în Australia și Noua Zeelandă încă din anii 1960.

Cu mult înainte ca termenul UGG să fie înregistrat ca denumire comercială, cizmele tip UGG erau deja foarte cunoscute.

Frank Mortel de la Mortels Sheepskin Factory susține, totuși, că a inventat termenul de cizme UGG în 1958 după ce a produs aceste cizme.

Popularitatea cizmelor tip UGG a crescut în anii 1960, în special în rândul surferilor competitivi.

Sportivii au purtat cizme lungi de blană pentru a-și încălzi picioarele după navigare. Prin acest sport, cizmele tip UGG au câștigat, de asemenea, notorietate în afara Australiei și Noii Zeelande.

Brian Smith a început să vândă cizmele în SUA prin Ugg Holdings în 1979. Compania a fost ulterior vândută către Deckers Outdoor Corporation în 1995. În ciuda succesului mare, cizmele tip UGG nu au fost considerate deosebit de la modă.

Au fost cumpărate și purtate în principal datorită calităților lor practice și nu pentru că erau neapărut o tendință.

Cizme tip UGG lungi pentru femei

Cizmele din piele de oaie au devenit o tendință de modă abia la sfârșitul anilor ’90, când vedetele americane au apreciat designul lor casual.

În 2008, Deckers Outdoor Corporation a înregistrat vânzări de 689 milioane USD cu marca UGG, ceea ce corespunde unei creșteri de aproape 50 de ori față de vânzările din 1995.

Și în Europa aceste cizme tip UGG s-au transformat în adevărate must-have-uri, care sunt purtate atât de femei, cât și de bărbați sau copii.

Fie ca pantofi pentru femei și bărbați sau ca încălțăminte confortabilă pentru copii și bebeluși – în 2023 încălțămintea ieftina tip UGG aparține fiecărui dulap cu pantofi.

În gama noastra puteți descoperi numeroase variante ale acestor cizme imblanite populare pentru utilizare liberă, de zi cu zi.

Femeile, bărbații și copiii poartă deseori și fericiți cizme tip UGG cumpărate la reducere.

În plus față de modelele clasice cu design serios, ușor office, există și cizme tip UGG mai ieftine, proiectate individual, cu respectarea celor mai noi tendințe ale modei.

Fie ca vrei niște cizme de iarna lungi sau cizme de toamna scurte, aceste UGG-uri imblanite garantează întotdeauna cel mai înalt nivel de confort și un climat optim pentru picioare.

Oferta de pret: de la 50 lei orice pereche de cizme tip UGG

Cizmele clasice tip UGG sunt realizate din piele ecologica cu căptușeală din blană artificială.

Căptușeala este moale, respirabilă, iar incaltamintea oferă confort împreună cu materialul textil din interior. În majoritatea cazurilor, cizmele tip UGG pentru femei au o talpă sintetică din etilen-acetat de vinil.

Cusătura poate fi vizibilă, dar rezistentă pe exteriorul multor cizme UGG la 50 lei. Caracteristicile termostatice speciale ale acestor încălțări rezultă din proprietățile naturale de izolare pe care le are blana ecologică.

Fibrele groase din interiorul ghetelor lungi UGG elimină umezeala și permit circulația aerului, astfel încât picioarele să fie menținute la temperatura corpului.

Aceasta înseamnă că cizmele lungi tip UGG pot fi purtate chiar și fără șosete și vă pot păstra picioarele confortabile și calde toamna.

Designul original al cizmelor lungi tip UGG este caracteristic însă unei forme ușor atipice, care a fost dezvoltată pe parcurs.

În plus față de varianta clasică, producătorii au lansat în prezent și cizme tip UGG din piele ecologica netedă care arată mai nobil și elegant. Cu toate acestea, tălpile sunt întotdeauna plate și ideale pentru utilizarea de zi cu zi.

Cizme tip UGG scurte pentru toamna 2023

Existența cizmelor tip UGG ca ghete inestetice pentru orele petrecute afară a dispărut de mult. Popularitatea crescândă a acestor cizme scurte confortabile i-a inspirat pe designeri.

În prezent există numeroase modele la modă de cizme scurte tip UGG de descoperit în colecțiile magazinelor online din 2023.

În plus față de variantele clasice în culori naturale, cum ar fi maro și bej, există desigur modele atemporale în negru și gri, care pot fi ușor combinate cu numeroase ținute de toamna.

Cizmele tip UGG în nuanțe strălucitoare, precum roz, albastru și violet, atrag atenția atunci când ieși din casă.

Există, de asemenea, variante cu înălțimi variabile și modele detaliate, cum ar fi funda roz sub formă de accesoriu.

Înălțimea cizmelor tip UGG ieftine variază de la deasupra gleznei până la aproape de genunchi. Pur și simplu alege perechea preferată de cizme la reducere. Toate modelele sunt extrem de confortabile de purtat.

De ce merită însă să luăm în considerare și variantele originale?

Ghetele UGG sunt cizme de piele de oaie de renume mondial, care își au originea în Australia și Noua Zeelandă.

În special în SUA, această încălțăminte a devenit un adevărat bestseller. Multe vedete de la Hollywood adoră marca UGG, care a devenit încet-încet exemplul cizmelor confortabile de zi cu zi.

În plus, incaltamintea originala UGG reprezintă una dintre puținele cizme de blană adevărate.

Pielea de miel din cizmele autentice UGG permite controlul natural al temperaturii, deoarece porii din lână de miel pot stoca și elibera căldura în mod optim. Umiditatea este transportată prin canalele de fibre fine.

Acest lucru creează un efect de uscare, iar cizma originală oferă un climat optim pentru picioare.

Totuși, și aceste cizme tip UGG ieftine conving cu designurile lor originale și schemele de culori la modă.

În 2023, cizmele tip UGG inestetice fac parte din trecut. Această incaltaminte este în prezent una dintre cele mai tari variante de cizme de dama și nu ar trebui să lipsească din dulapul tău cu pantofi.

Cizme tip UGG imblanite dama

Stilul cizmelor UGG a reapărut ca o tendință must-have în ultimii ani.

Atunci când caută pantofii de iarnă potriviți, multe femei aleg ghete de iarnă cu blana.

Cizmele tip UGG imblanite fac deja parte din colecțiile multor magazine de încălțăminte, la fel ca adidașii, pantofii de damă și bocancii de iarnă.

Cizmele UGG originale erau confecționate din piele de căprioară și sunt căptușite cu piele de oaie sau de miel, iar în funcție de model, talpa cizmelor era din plastic.

Pielea incaltamintei originale UGG e hidrofugă. Combinația de tehnologie asigură purtătorul de faptul că are încălțăminte calduroasa, confortabilă și pe care se poate baza.

Chiar și variantele mai ieftine, adică aceste cizme tip UGG imblanite reprezintă un accesoriu indispensabil pe timp de iarna și fac la fel de mult parte din incaltamintea de zi cu zi.

Știați că: Surferii în costum de neopren cu cizme UGG in picioare sunt o prezenta obișnuită în Australia și Noua Zeelandă, chiar și în zilele noastre?

Astăzi, acest tip de incaltaminte la modă este vândut și purtat în toată lumea.

Mai ales iarna si toamna, perechea de cizme tip UGG a devenit o alternativă reală la bocancii groși si oarecum inestetici pentru femei.

Picioarele reci in cizme UGG sunt cu siguranță excluse și, prin urmare, această încălțăminte reprezintă un must-have și în 2023.

Scrie parerea ta

Leave a reply

SummerDays
Logo