Costume de baie gravide. Tankini pentru femei insarcinate

Costume de baie gravide pentru femei atractive în perioada de maternitate. Seturi tankini, din 2 piese, dar si costume de baie intregi pentru femei insarcinate.

Atunci când selectăm și decidem să lansăm colecția nouă de costume de baie pentru gravide, prețuim nu numai funcționalitatea, ci și un design atrăgător.

Pe lângă modelele în negru clasic, veți găsi și costume de baie cu imprimeuri frumoase și combinații de culori atrăgătoare.

Similar cu lenjeria de maternitate, unele produse au cupe performante, moi, care susțin sânul, chiar dacă acesta devine puțin mai greu.

Astfel, tocmai s-a lansat primul model de costum de baie cu funcție de alaptare.

Puteți alege modelul în care să vă simțiți complet confortabil din colecția de mai jos:

Costume de baie ieftine gravide

Costum de baie Nabaiji
Costume de baie ieftine gravide 2023
Costume inot pentru femei insarcinate
Costume de baie intregi maternitate
Costume de baie cu bretele reglabile

Costume de baie premium gravide

La psicină, pe plajă în vacanță sau la o nouă ședință de înot în bazin, te poți baza pe următoarele costume de baie premium pentru gravide.

Costume de baie Mamalicious
Costum de baie pentru alaptat
Costume de baie Petit Amour
Costume de baie moderne gravide
Costume de baie elegante femei gravide
Costum de baie cu dungi albastre
Costum de baie cu buline gravide
Costume de baie colorate 2023
Costum de baie negru gravide
Tankini pentru gravide
Costum baie cu uscare rapida Astratex

Vara, soare, plajă și mare, gogoși dulci cu zahăr pentru o vacanță relaxantă pe plajă. Bucurați-vă de zilele dinaintea nașterii cu o sesiune de înot relaxantă.

Acest lucru este mult mai distractiv când pui în bagaj costume de baie ieftine pentru gravide.

Costumele de baie și tankini de maternitate nu numai că arată bine și la modă, ci conving și prin proprietățile pozitive, cum ar fi uscarea rapidă și materialele moi, croieli optime și o potrivire cu orice formă.

Multe femei însărcinate se mențin, de asemenea, în formă cu gimnastica acvatică și se întreabă: De ce ar trebui să cumpăr costume de baie de maternitate? Nu poți purta în schimb costume de baie simple, de dimensiuni mari?

Nu, pentru că aceste costume de baie pentru gravide diferă în mod semnificativ de costumele de baie marimi mari datorită croiului și caracteristicilor speciale. Croiul unui produs pentru gravide oferă o libertate suficientă de mișcare pe de o parte, și cel mai bun suport și protecție pentru spate, pe de altă parte.

Tankini gravide – costumul de baie ideal pentru femei

Obțineți compromisul perfect între costum de baie și bikini cu un tankini. Puteți purta costumul elegant din două piese mai ales atunci când sunteți gravidă.

În funcție de forma zilei și de vreme, ești mereu îmbrăcată în modul în care te simți cel mai confortabil. Cămașa tankini este de obicei căptușită în zona pieptului și are benzi elastice încorporate. Nimic nu te strânge si te vei simți confortabil jucându-te si făcând plaja până în luna a noua.

Detaliile la moda fac din costumele de baie pentru gravide un outfit cu totul special.

În plus, atunci când fabrică costume de baie pentru femei însărcinate, mulți producători se asigură că există cât mai puține cusături. În acest fel, graviduțele care sunt foarte sensibile la presiunea țesăturilor vestimentare se pot bucura din nou de confort.

Costume de baie intregi gravide

Nu contează în ce etapă de sarcină te afli. Vom găsi împreună costume de baie intregi potrivite pentru tine, ca gravidă.

Plănuiești o zi de wellness binemeritată la băile termale? Sau poate câteva zile de vacanță în toată regula, pe litoral?

Aceste costume de baie intregi și ieftine pentru gravide sunt de înaltă calitate, de la producători, firme și magazine cunoscute!

Nu uita că înotul este distractiv, te menține în formă și îți protejează articulațiile și spatele – sportul se poate practica, după recomandarea medicului, și în timpul sarcinii!

Este important să știți exact ce costume de baie de maternitate se potrivesc cel mai bine în cazul vostru.

Practic, ai de ales între bikini pentru gravide, tankini gravide și costume de baie intregi sau din 2 piese pentru gravide.

Cel mai important lucru până la urmă este să vă simțiți confortabil. Dacă nu doriți să vă expuneți burta la lumina soarelui sau la ochii curioși, un costum de baie intreg în timpul sarcinii este o alegere bună.

Dacă acest lucru este prea puțin practic pentru dvs. și preferați de fapt costumele din două piese, dar doriți totuși să nu arătați foarte mult pielea în aceste condiții, un tankini de maternitate este o alternativă excelentă! Vă oferă aceleași beneficii ca un bikini, dar partea de sus se extinde ca o cămașă.

Indiferent de tipul de îmbrăcăminte de înot de maternitate pe care îl alegeți, o rochie de plaja sau un pareo pentru gravide reprezintă accesorii inspirate, cu care sunteți îmbrăcată rapid și gata pentru o mică plimbare pe promenadă, mai ales într-o vacanță la plajă.

SummerDays
Logo