Sandale cu talpa de pluta sau iuta tip sfoara

Aceste sandale cu talpa de pluta ieftine reprezintă pantofii preferați de multe femei în sezonul de vara. Arată foarte elegant și sunt totuși confortabile.

Tocul cu platforma de iuta sau talpa de sfoara asigură stabilitatea necesară.

În 2023 găsești sandale cu talpa de pluta realizate de cele mai renumite case de modă. Modelele cu platforma din materiale naturale precum pluta sau piele sunt deosebit de confortabile.

Materialul superior al majorității sandalelor este realizat din piele moale, dar modelele din țesătură respirabilă de sfoara sunt chiar mai potrivite pentru vară.

Toate aceste sandale ieftine cu talpa de iuta sau cu platforma pot fi combinate în multe feluri, se potrivesc bine cu rochii vaporoase sau fuste plisate, cu pantaloni scurți și tot felul de tricouri.

Modelele ceva mai cochete pot fi purtate la birou la temperaturi caniculare, de exemplu în combinație cu pantaloni eleganți din in.

Sandale cu talpa groasa iuta
Sandale cu talpa de sfoara
Sandale cu platforma de pluta
Sandale piele intoarsa cu talpa groasa
Sandale elegante cu talpa de iuta
Sandale de seara cu pietre aurii
Sandale gri deschis dama
Sandale Michael Kors cu platforma inalta
Sandale rosii talpa sfoara
Sandale inalte cu talpa iuta
Sandale cu platforma de sfoara la moda
Sandale deosebit pentru ocazii
Sandale talpa ortopedica pluta
Sandale cu platforma inalta ortopedica
Sandale cu aspect de lemn natural

Aspectul de pluta este la moda in 2023. Te va convinge și pe tine cu varietatea de asortare pe care o oferă.

Aștepți deja cu nerăbdare următoarea vacanță? Completează ținuta de concediu cu ochelari de soare Gucci originali, care sunt la fel de importanți ca și sandalele cu talpă de plută. Cât de înaltă este platforma, depinde numai de tine.

Dar puteți fi sigură că uimitoarele sandale cu toc de iută vă vor amplifica ținuta carismatică.

Platforma înaltă îți prelungește optic picioarele, iar forma deschisă a sandalelor evocă lejeritate cu baretele lor subțiri.

Materialele cu aspect natural și decorațiunile atrăgătoare conferă expresivitate acestor asemănătoare sandale cu toc de lemn.

Ținute de 10 cu sandale dama cu talpa de pluta

Ținuta ta de vară este perfectă când porți sandale atractive cu o rochie de vară modernă Michael Kors.

Materialele naturale îți amortizează pașii, astfel încât să poți merge ușor și liber pe străzile de vară cu geanta Valentino pe braț asortată la o astfel de pereche de sandale cu talpa de pluta. Aceste încălțări se potrivesc deosebit de bine cu rochii de cocktail și ochelari de soare Gucci.

Sandalele din țesături colorate, cu modele atractive și talpa de iuta te introduc în starea de spirit specifică vacanței.

Cu cât modelele sunt mai înflorite și mai colorate, cu atât arăți mai fresh într-o pereche de sandale cu platforma de pluta. Dacă modelele au și accente metalice, vei ieși în evidență peste tot.

Sandale cu talpa de iuta

Înainte să le încercați, este greu de crezut. Sandalele cu toc de iuta sunt confortabile – mai ales datorită tălpii lor continue.

Acest lucru face mersul mai confortabil și mai ușor și echilibrează mai bine greutatea corpului. Cu o ușoară notă retro îți rafinează ținuta și sunt proiectate elegant pentru un aspect glamour complet.

O pereche de sandale cu talpa de pluta poate fi ideală pentru dans. În ciuda platformelor lor destul de masive, ele evocă un picior frumos, subțire.

Ele sunt, de asemenea, o alternativă excelentă la pantofii stiletto, deoarece oferă mai mult sprijin și sunt mai ușor de asortat cu alte articole vestimentare.

SummerDays
Logo