Sandale cu talpa si platforma din pluta. Super comode si ieftine

Sandalele din plută sunt un cadou pentru picioarele tale, deci trebuie să le adaugi în garderobă cât mai repede.

Sandalele cu platforma de plută au toate proprietățile necesare pentru a vă consolida sănătatea piciorului: amortizare, respirabilitate, compensare a temperaturii, stabilitate și confort.

Picioare transpirate, puncte de presiune sau tocuri la fel de tari precum niște scânduri din lemn- cine nu știe asta?

Statistic, 80% dintre români se plimbă în pantofi prea mari, prea mici, prea înguști, prea largi sau pur și simplu prea strânși.

Consumatorul obișnuit știe pur și simplu prea puțin despre picioare și așteaptă prea multe de la o pereche de incaltaminte, indiferent că vorbim de pantofi cu toc înalt sau niște sandale cu talpa de pluta.

Tocurile și pantofii ascuțiți duc în special la deteriorarea funcției venoase și a circulației sângelui pe termen lung.

Sandale fara toc cu talpa din pluta
Sandale cu funda model decupat
Sandale rosii pluta
Sandale ieftine din pluta
Sandale la moda pentru femei
Sandale elegante platforma inalta
Sandale cu platforma din pluta
Sandale roz
Slapi eleganti albi dama
Sandale cu talpa pluta la reducere

Un al doilea punct nu privește picioarele, ci întregul corp. O postură dreaptă și verticală este esențială pentru ca venele să nu fie stresate suplimentar.

Materialul din pluta are o proprietate naturală de amortizare, astfel încât șocurile sunt amortizate la mers. Acest lucru protejează picioarele, articulațiile și spatele, astfel încât relaxarea este promovată pentru întregul corp.

Sandale cu talpa ortopedica din pluta
Sandale inalte cu platforma
Sandale cu bareta din pluta
Promotii la sandale elegante dama
Sandale confortabile pentru femei

Ai tendința de a transpira la picioare? Mai ales atunci când purtați sandale din materiale artificiale precum cauciuc, plastic. Pluta este respirabilă, astfel încât puteți trece prin zilele fierbinți de vară cu picioarele uscate.

Acest lucru are un alt avantaj: cei care au picioarele uscate reduc și probabilitatea de a dezvolta ”piciorul de atlet” sau de a le apărea mereu vezicule enervante în zona degetelor.

Picioarele transpiră în zilele caniculare sau se răcesc rapid în zilele mai friguroase? Sandalele din plută pot egaliza temperaturile, astfel încât să nu fiți însoțită de frig sau căldură neplăcută pe tot parcursul zilei.

Datorită modului de acțiune termostatic, transpirația nu se poate dezvolta. Aveți opțiunea de a purta sandale din plută ca pantofi de vara sau ca papuci de primavara-toamna.

Un sentiment de pășire sigur și confortabil este deosebit de important, deoarece stabilitatea piciorului asigură relaxarea întregului corp.

În plus, talpa de plută permite picioarelor să se miște în mod natural și astfel sănătatea piciorului este garantată pe termen lung.

Sandalele cu platformă de plută sunt perfecte atunci când faci excursii lungi în oraș sau trebuie să parcurgi distanțe lungi în munca de zi cu zi și ai nevoie de încălțăminte smart casual.

Sandale cu platforma din pluta

Mersul corect trebuie exersat. Dacă talpa este prea rigidă, picioarele nu se vor mișca în mod natural.

Așa-numitul „ hallux valgus ” este una dintre cele mai frecvente boli ale piciorului, a cărei cauză este încălțămintea prea strânsă sau prea înaltă și mersul incorect.

Materialul din plută are flexibilitatea necesară pentru a permite această importantă mișcare corecă în sandale.

De ce pluta este atât de populară ca material în pantofi si sandale dama?

La prima vedere, motivul pentru acest lucru este puțin contradictoriu. Materialul are o elasticitate foarte mare și este, de asemenea, incredibil de rezistent.

Ambele proprietăți în combinație fac ca pluta să fie imbatabilă: pantofii sunt, prin urmare, durabili și se adaptează la mișcările naturale de mers ale oamenilor.

În plus față de produsul popular „pantof”, oamenii au folosit pluta în alte moduri: ca dop de sticlă natural, ca acoperire pentru podea sau ca izolație – pentru a numi doar câteva exemple.

Este importantă durabilitatea pentru dvs. atunci când cumpărați pantofi? Minunat, deoarece pluta este ecologică, regenerabilă și reciclabilă.

De fapt, pluta este unul dintre cele mai ecologice materiale de pe planetă. Pluta, care este făcută din scoarță.

La fiecare achiziție de sandale cu platforma din plută, sprijiniți mediul și vă asigurați că planeta noastră devine puțin mai verde.

De ce ar trebui sa ai o pereche de sandale cu talpa de pluta?

Picioarele noastre ne poartă de regulă peste 160.000 km în decursul unei vieți. Sarcinile la care sunt expuse foarte des picioarele nu sunt nesemnificative.

De aceea, merită foarte mult să cumpărați pantofi sau sandale cu platforma de pluta de înaltă calitate. În acest sens, calitatea înaltă înseamnă cusături prelucrate cu grijă, material potrivit (de exemplu, plută sau piele).

Practic și la modă: sandalele din plută nu numai că susțin sănătatea, ci sunt și ele foarte la modă. Nu e de mirare, pentru că sunt confortabile, ușoare, frumoase și pot fi combinate cu diferite ținute.

Sandalele cu platforma din plută sunt un avantaj pentru picioarele tale, pentru sănătate și chiar pentru mediu!

Pluta este elastică și hidrofugă, ceea ce îl face un material excelent pentru încălțăminte durabilă.

Pluta este un material ideal pentru picior, deoarece se poate adapta la forma piciorului.

Încălțămintea cu o talpa de plută se poate mula în jurul piciorului și vă oferă sprijinul ortopedic și confortul de care aveți nevoie.

Aceste sandale ușoare din piele sunt preferate de clienți pentru combinația perfectă de design și confort. Au culori îndrăznețe, catarame decorative și un toc de plută. Acestea sunt unele dintre cele mai la modă sandale din 2023.

Te-ai săturat de pantofi care miros urât doar după câteva purtări? Mirosul este de obicei cauzat de bacterii care se dezvoltă pe umezeala conținută în interiorul încălțărilor.

Pluta este un material hidrofug natural. Fără umiditate, bacteriile cauzatoare de miros nu pot prospera și vă pot păstra pantofii și picioarele relativ fără miros, fără să mai trebuiască să utilizați substanțe chimice dure.

Pluta pentru sandalele de dama provine de obicei din scoarța de stejari. Deoarece pluta este recoltată în mod similar ca portocalele sau merele, copacii vor continua să se dezvolte armonios, fără a fi afectați.

Copacii nu sunt tăiați sau deteriorați pentru a obține plută pentru încălțăminte, ceea ce face din acest material unul durabil și ecologic.

Pluta este, de asemenea, relativ ieftină și nu necesită multe resurse.

În cazul în care nu v-am convins suficient că sandalele cu talpa de plută sunt printre cele mai durabile încălțări, mai trebuie spus că acest material este, de asemenea, ușor de reciclat și lasă amprentă de carbon mică sau deloc.

Sandalele pentru femei cu talpă din plută sunt o alegere bună pentru zilele călduroase.

Ești afară toată ziua și îți dorești pantofi de vară care să-ți lase picioarele să respire și să te ajute să faci pași fără efort pe parcursul zilei pe mai mulți kilometri: Sandalele cu platforma de plută îndeplinesc aceste cerințe.

În plus, se potrivesc bine cu numeroase ținute și ocazii. Acest lucru este asigurat de detalii precum piele perforată, elemente cu sclipici, strasuri etc.

Fie că sunteți în vacanță, în viața de zi cu zi sau la locul de muncă – cu sandale confortabile de pluta combinați două calități importante ale modei pantofilor: senzația de a merge pe nori și un design atrăgător.

Sandale comode si foarte ieftine

Datorită tălpilor amortizate, puteți merge la fel de confortabil pe asfalt ca pe drumuri neasfaltate. Sandalele confortabile sunt, prin urmare, parteneri indispensabili de călătorie și vă însoțesc în plimbările dvs. în natură.

Călătorești pe distanțe lungi spre locul de muncă, apoi îți întâlnești cea mai bună prietenă și ești invitată la o plimbare prin oraș. Acest lucru pune anumite cerințe asupra încălțămintei pe care trebuie să o ai. Sandalele confortabile sunt la îndemână aici.

În timp ce unele modele pot fi utilizate universal, altele sunt recomandate chiar și pentru ocazii speciale.

Se potrivesc perfect cu o ținută minimalistă, de exemplu toate în negru. Pentru efectul monocrom, utilizați bijuterii albe, cum ar fi brățări sau ceasuri.

Sandalele confortabile sunt pantofii care dau ora exactă vara asta. Sandalele decupate lasă aerul să pătrundă spre picioare și e un factor decisiv pentru confort sporit.

Un toc clasic pătrat de trei până la cinci centimetri, cu amortizare și talpă, transformă tocurile într-o experiență nouă.

Atât sandalele cât și papucii din pluta reprezintă variante care îți fac picioarele să pară mai lungi. Aceasta înseamnă că se potrivesc bine cu pantaloni scurți, dar și cu fuste.

SummerDays
Logo